гороховий суп
гороховий суп

Суп гороховий з копченостями (з окостом)

    

11 Березня, 2017

50 000 избранных рецептов для мультиварки

Ingredients

Яловичі реберця - 500 г

Окіст копчений - 300 г

Горох - 200 г

Картопля - 2 шт.

Морква - 1 шт.

Цибуля - 1 шт.

Олія

Лавровий лист

Перець чорний горошком

Вода

Сіль

Directions

1Вимити та очистити овочі. Нарізати цибулю та моркву невеликими кубиками, обсмажити в чаші мультиварки з додаванням невеликої кількості олії в режимі «Випічка».

2Додати до овочів яловичі реберця, нарізані кубиками копчений окіст і картоплю, горох, лавровий лист. Посолити, поперчити. Влити воду та готувати в режимі «Тушкування» 1,5 години.

3Потім відокремити м'ясо від кісток і нарізати невеликими шматками, покласти в суп.

00:00