Суп вірменський воспнапур перші страви вірменська кухня мультиварка 13 Березня, 2017 50 000 избранных рецептов для мультиварки Prep: 10 mins Cook: 50 mins Ingredients Сочевиця червона - 4 ст. ложки Рис - 4 ст. ложки Цибуля - 2 шт. Олія - 50 мл Родзинки - 0,5 склянки Горіхи волоські очищені - 0,5 склянки Перець чорний - 6 горошин Петрушка - 2-3 гілочки Кінза - 1 пучок Вода - 1 л Сіль Directions 1Сочевицю та рис промити теплою водою. Цибулю очистити та дрібно нарізати. Родзинки промити. Волоські горіхи порубати ножем в дрібну крихту. 2На режимі «Смаження» розігріти в мультиварці олію, обсмажувати на ній дрібно нарізану цибулю 4 хвилини до золотистого кольору. 3Додати родзинки і горіхи, готувати 5 хвилин. 4Влити воду, додати сочевицю та рис, горошини чорного перцю, сіль. Закрити кришку та готувати в режимі «Варка на пару» 40 хвилин. 5Зелень вимити, обсушити й подрібнити. Додати в готовий суп. 00:00