Суп англійський цибулевий

  

13 Березня, 2017

365 рецептов. Классические блюда, которые готовят все

Ingredients

Цибуля ріпчаста - 600 г

Селера - 20 см стебла

Масло вершкове - 2 ст. ложки

Борошно - 2 столові ложки

Мускатний горіх мелений - 1 щіпка

Молоко - 1 л

Часник - 2 зубчики

Хліб білий - 3-4 шматочки

Перець

Сіль

Directions

1Подрібнені цибулю і селеру тушкувати до м'якості з маслом.

2Ввести муку, готувати, помішуючи, 5-7 хвилин. Влити, помішуючи, тонкою цівкою молоко. Приправити мускатом, сіллю і перцем.

3У тарілки додати товчений часник і шматочки білого хліба.

00:00