Салат освіжаючий з редькою / з яблук з редькою та морквою салати 14 Березня, 2017 Книга о вкусной и здоровой пище (1984) Яблоки (кулинария) Ingredients Редька - 1 шт. невелика / 2 шт. Морква - 1 шт. середня / 2 шт. Яблука антонівські - 1 шт. / 2 шт. Часник - 3-4 зубчики / 6‑7 зубчиків Лимон - 0,25 шт. / 0.5 шт. (сік) + свіжа цедра 0,5 лимона або 0,25 ч. ложки сухої цедри Сіль Directions 1Редьку, моркву, яблуко ретельно вимити щіткою, очистити, знову вимити та натерти на дрібній тертці. Масу рівномірно перемішати. Додати подрібнений часник і цедру. 2Сік лимона вичавити в салат, знову перемішати, трохи посолити. 00:00