Салат «Гніздо»

  

18 Березня, 2017

Блюда страсти (Семь поварят)

  • Prep: 1 hr
  • Cook: 20 mins
  • Yields: 2 порції

Ingredients

Яйця перепелині - 4 шт.

Спаржа зелена консервована - 6-8 пагонів

Огірки - 1 шт.

Морква - 1 шт.

Листя зеленого салату - 8 шт.

Капуста білокачанна - 100 г

Манго або нектарини - 1 шт.

Чорнослив без кісточок - 4 шт.

Бодян - 1 зірочка

Олія - 1 ст. ложка

Соус соєвий - 1 ст. ложка

Лимон - 0,5 шт. (сік)

Чай - 2,5 ч. ложки

Перець червоний мелений

Сіль - 1 ч. ложка

Цукор

Directions

1Яйця зварити круто, очистити та наколоти виделкою в декількох місцях. Чай заварити 2 склянками окропу, додати сіль, соєвий соус бодян. У цю суміш опустити яйця та витримати 1 годину.

2Огірки, моркву, капусту нашаткувати тонкою соломкою. Чорнослив ошпарити окропом, остудити, обсушити та нарізати шматочками. Манго або нектарини звільнити від кісточок, нарізати тонкими скибочками. Половину салатного листя нарізати смужками.

3СОУС: Збити олію, лимонний сік, сіль, цукор і перець.

4Блюдо вистелити залишилися листям салату, по краю викласти половину скибочок манго, на них у вигляді гнізда - суміш нарізаних овочів і чорносливу. У «гніздо» укласти другу половину скибочок манго, на них - яйця, оформити пагонами спаржі. Полити салат соусом.

00:00