1Цибулю очистити та нашаткувати чвертькільцями. М'ясо вимити, висушити та нарізати шматочками по 1-2 см.
2Налити в мультиварку трохи олії та покласти цибулю. Смажити її без кришки на режимі «Випічка» до золотистого кольору.
3Додати м'ясо та тушкувати 6-8 хвилин, поки м'ясо не змінить колір.
4Покласти в чашу томатну пасту, сіль і приправи, все перемішати, додати воду та поставити режим «Тушкування» на 15-20 хвилин (м'ясо має стати м'яким).
5Паралельно подрібнити кріп і відварити на плиті пасту з невеликою кількістю солі.
6До готового м'яса додати кріп і спагеті (без води), попередньо розмішавши спагеті з вершковим маслом. Акуратно перемішати та залишити на режимі «Тушкування» на 10 хвилин.