Салат овочевий з квасолею

    

18 Березня, 2017

50 000 избранных рецептов для мультиварки

Ingredients

Помідори - 1,5-2 кг

Перець болгарський - 500 г

Цибуля ріпчаста - 500 г

Морква - 500 г

Квасоля - 250 г

Цукор - 100 г

Оцет 9% - 50 мл

Олія - 50 мл

Сіль - 1 ст. ложка

Directions

1Квасолю вимити та варити до м'якості в окремому посуді на плиті, потім злити воду. Всі овочі вимити й очистити. Цибулю дрібно нарізати.

2У чашу мультиварки налити олію та обсмажувати цибулю на режимі «Тушкування» 7 хвилин.

3Моркву натерти на крупній тертці, помідори та перець нарізати невеликими кубиками. Покласти овочі до цибулі, додати сіль, цукор і готувати ще 15 хвилин, помішуючи.

4Потім влити оцет і готувати ще 10 хвилин.

5Розкласти салат в стерилізовані банки, закрити кришками, перевернути банки догори дном, накрити ковдрою і залишити до повного охолодження.

00:00