Запіканка сирно-гарбузова (творожна)

    

19 Березня, 2017

50 000 избранных рецептов для мультиварки

Ingredients

Гарбуз очищений - 300 г

Сир (творог) - 250 г

Манка - 80 г

Згущене молоко - 30 г

Масло вершкове - 20 г

Яйця - 2 шт.

Цукор - 1,5 ст. ложки

Directions

1Гарбуз подрібнити за допомогою блендера. Яйця збити, змішати з гарбузом. Додати в яєчно-гарбузову суміш манку та залишити на 15-20 хвилин.

2Потім додати сир, цукор і перемішати.

3Чашу мультиварки змастити вершковим маслом, викласти гарбузову суміш. Встановити режим «Випічка» і готувати до звукового сигналу.

4Готову запіканку полити згущеним молоком.

00:00