консервовані гриби
консервовані гриби

Гриби білі тушковані

    

23 Березня, 2017

50 000 избранных рецептов для мультиварки

Ingredients

Гриби білі - 500 г

Цибуля ріпчаста - 200 г

Майонез - 3 ст. ложки

Олія - 2 ст ложки

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Гриби вимити, очистити та нарізати невеликими скибочками.

2Очистити цибулю та нарізати невеликими кубиками.

3У чашу мультиварки влити олію та покласти цибулю. Включити режим «Смаження» або «Випічка» на 10-15 хвилин і обсмажити цибулю до золотистого відтінку.

4Додати білі гриби, майонез і сіль, перемішати. Включити режим «Тушкування» на 40 хвилин.

5Гарячі гриби укласти в скляні банки, закрити кришками та поставити банки стерилізувати на 30-60 хвилин.

6Перевернути банки догори дном, накрити ковдрою і залишити до повного охолодження.

00:00