Риба ніжна під фісташковим соусом

    

23 Березня, 2017

50 000 избранных рецептов для мультиварки

Ingredients

Тіляпія - 2 філе

Фісташки очищені - 1 склянка

Цибуля порей - 1 пучок

Часник - 1 зубчик

Олія оливкова - 100-150 мл

Олія рослинна - 2 ст. ложки

Спеції для риби

Сіль

Directions

1Рибу вимити, нарізати на порційні шматочки, посипати з усіх боків спеціями та сіллю.

2СОУС: Змішати мелені фісташки, дрібно нарізану цибулю порей, видавлений часник, сіль, оливкову олія. Перемішати.

3Рибу викласти в уже розігріту мультиварку, смажити на рослинній олії з обох сторін на режимі «Випічка» по 10-15 хвилин із закритою кришкою.

4Потім влити соус і готувати ще 5-7 хвилин.

00:00