Риба, запечена в капусті страви з риби духовка 25 Березня, 2017 300 рецептов. Блюда из духовки Ingredients Риба - 400 г Капуста - 400 г Цибуля ріпчаста - 100 г Томатна паста - 20 г Олія - 30 г Сіль Перець чорний мелений Directions 1Рибу почистити, помити, розділити на порції і посолити. 2Капусту нашаткувати (можна використовувати квашену). 3У каструлю скласти дрібно нарізану цибулю, потушкувати на олії, додати капусту і тушкувати до готовності. 4Потім додати томатну пасту (в квашену капусту томатної пасти не додавати), перемішати. 5Змастити маслом форму для запікання, частину капусти викласти в форму, на капусту рибу, закрити рештою капусти і запекти в добре нагрітій духовці. 00:00