162 рецепта заготовок из мультиварки (Еда, которая лечит)
Prep: 15 mins
Cook: 1 hr
Ingredients
Помідори - 2,5 кг
Яблука - 500 г
Морква - 500 г
Часник - 200 г
Перець солодкий - 6 шт.
Перець гіркий - 3 шт.
Олія - 200 мл
Сіль - 1 ст. ложка
Directions
1Овочі та яблука вимити й очистити, а потім подрібнити в блендері або за допомогою м'ясорубки.
2Покласти овочеву масу в чашу мультиварки та додати в неї олію та сіль, перемішати. Включити режим «Тушкування» на 50 хвилин.
3Додати подрібнений часник і тушкувати ще 10 хвилин.
4Готову аджику розкласти по стерилізованих банках і герметично закупорити металевими кришками. Перевернути банки догори дном і залишити в такому положенні до охолодження.
5Оскільки в складі рецепту немає оцту, слід зберігати аджику в холодильнику.