Булочки морквяні

    

29 Березня, 2017

Булочки и пирожки (Семь поварят)

  • Cook: 40 mins
  • Yields: 30 шт.

Ingredients

Борошно - 1 кг

Морква - 1 кг

Молоко - 250 г

Дріжджі пресовані - 50 г

Цукор - 150 г

Маргарин - 150 г

Сіль - 1 ч. ложка

Горішки кедрові - 0,5 склянки

Яйця - 1 шт.

Directions

1Моркву зварити та протерти через сито.

2Дріжджі розвести теплим молоком, додати половину борошна, добре перемішати та залишити в теплому місці для вистоювання.

3У готову опару покласти тепле морквяне пюре, цукор, сіль, борошно, що залишилося, розм'якшений маргарин і горішки. Добре вимісити та залишити в теплому місці для бродіння. Зробити два обминання.

4Тісто розділити на булочки, розкласти на змащене маслом деко та дати вистоятися, потім змастити збитим яйцем і випікати в духовці.

00:00