Сендвіч «Цезар»

    ,

30 Березня, 2017

100 лучших рецептов блюд на cкорую руку

  • Yields: 4 порції

Ingredients

Чіабата - 1 шт.

Курка - 2 відварені грудки

Салат романо - 0,5 качана

Паприка мелена сушена - 0,5 ч. ложки

Орегано сушене - 0,5 ч. ложки

Олія оливкова - 1 ч. ложка

Кунжут - 1 ст. ложка насіння

Сіль

ЗАПРАВКА:

Анчоуси - 2 філе

Каперси - 0,5 ч. ложки

Часник - 1 зубчик

Лимон - 1 ч. ложка соку

Пармезан - 30 г

Майонез - 6 ст. ложок

Directions

1Скропити курячі грудки оливковою олією, посипати паприкою та орегано, посолити. Загорнути у фольгу, запікати в розігрітій до 190°С духовці 35 хвилин.

2Остудити м'ясо, не розгортаючи, і нарізати впоперек волокон тонкими скибочками.

3ЗАПРАВКА: Дрібно нарізати анчоуси та каперси, порубати очищений часник, натерти пармезан на крупній тертці. Поєднати всі компоненти, додати майонез і лимонний сік, збити за допомогою блендера до однорідної консистенції.

4Розрізати чіабату уздовж, потім - кожну половину на 2 частини. Обсмажувати на сильно розігрітій сухій сковороді по 1 хвилині з кожного боку.

5Нарізати курячі грудки скибочками. Підсушувати на сковороді зерна кунжуту 1-2 хвилини.

6Крупно порвати руками листя салату, перемішати з половиною заправки, викласти на тости. Розподілити зверху скибочки курки. Полити заправкою, присипати насінням кунжуту.

ЧАС ПРИГОТУВАННЯ: 1 година + час на охолодження м'яса

00:00