Варення з яблуками та горіхами

    

3 Квітня, 2017

50 000 избранных рецептов для мультиварки

Ingredients

Яблука - 500 г

Ядра волоських горіхів - 120 г

Цукор - 100 г

Гвоздика - 3 шт.

Лимон - 1 шт.

Коньяк - 1 ст. ложка

Вода - 100 мл

Directions

1Яблука вимити, видалити серцевину, нарізати дольками. Лимон вимити, просушити, натерти на тертці цедру, вичавити сік.

2У чашу мультиварки влити воду, покласти яблука, цукор, додати цедру, гвоздику, лимонний сік. Встановити режим «Смаження» на 15 хвилин або «Невелика кількість» на 30 хвилин.

3Додати горіхи, коньяк, готувати в режимі «Запікання» 10 хвилин. Поки варення вариться, перемішати його кілька разів.

4Розкласти гаряче варення по стерилізованих банках, закрити прокип'яченими кришками, перевернути банки догори дном, накрити ковдрою та залишити до повного охолодження.

00:00