Pулет яловичий зі шпиком

    

5 Квітня, 2017

365 блюд для аэрогриля

  • Prep: 10 mins
  • Cook: 1 hr 10 mins

Ingredients

Яловичина - 500 г філе

Шпик - 100 г

Горіхи волоські - 100 г

Майонез - 100 г

Спеції

Сіль

Перець

Directions

1Шпик тонко нарізати, горіхи розмолоти.

2На шматку яловичого філе товщиною не більше 5 см зробити глибокий розріз і розвести частини м'яса в різні боки.

3М'ясо посолити, поперчити, додати спеції, шпик і горіхи, згорнути рулетом і змастити майонезом.

4Запікати в аерогрилі 30 хвилин при температурі 250°С і 30-40 хвилин при температурі 100°С

00:00