Горбуша з цукіні та грибним соусом

  ,   ,

6 Квітня, 2017

100 лучших рецептов блюд из грибов
100 лучших рецептов блюд на cкорую руку (Кулинария. 100 лучших рецептов)

  • Cook: 20 mins
  • Yields: 1 порція

Ingredients

Горбуша - 250 г філе

Цукіні - 100 г

Сіль

Перець білий мелений

Олія для смаження - 20 мл

ДЛЯ СОУСУ:

Печериці - 50 г

Цибуля - 0,25 шт.

Вершки 30-35% - 50 мл

Cіль

Перець білий мелений

Масло вершкове для смаження - 20 г

ДЛЯ ПОДАЧІ:

Лимон - 1 долька

Базилік

Directions

1Нарізати цукіні кружальцями. Обсмажувати на половині розігрітої олії 7-10 хвилин.

2Посолити та поперчити філе горбуші, обсмажити на олії з двох боків до золотистої скоринки. Потім запікати в розігрітій до 180°С духовці 5-7 хвилин.

3СОУС: Очистити цибулю, дрібно порубати. Вимити, обсушити та нарізати печериці невеликими скибочками. Обсмажувати обидва інгредієнта на розтопленому вершковому маслі близько 10 хвилин. Влити вершки, довести до кипіння. Зменшити вогонь, додати в соус сіль і мелений білий перець, томити 2-3 хвилини.

4Подавати горбушу з цукіні, виклавши на грибний соус і прикрасивши долькою лимона та листям базиліку.

00:00