100 лучших рецептов блюд из грибов
100 лучших рецептов блюд на cкорую руку (Кулинария. 100 лучших рецептов)
Cook: 20 mins
Yields: 1 порція
Ingredients
Горбуша - 250 г філе
Цукіні - 100 г
Сіль
Перець білий мелений
Олія для смаження - 20 мл
ДЛЯ СОУСУ:
Печериці - 50 г
Цибуля - 0,25 шт.
Вершки 30-35% - 50 мл
Cіль
Перець білий мелений
Масло вершкове для смаження - 20 г
ДЛЯ ПОДАЧІ:
Лимон - 1 долька
Базилік
Directions
1Нарізати цукіні кружальцями. Обсмажувати на половині розігрітої олії 7-10 хвилин.
2Посолити та поперчити філе горбуші, обсмажити на олії з двох боків до золотистої скоринки. Потім запікати в розігрітій до 180°С духовці 5-7 хвилин.
3СОУС: Очистити цибулю, дрібно порубати. Вимити, обсушити та нарізати печериці невеликими скибочками. Обсмажувати обидва інгредієнта на розтопленому вершковому маслі близько 10 хвилин. Влити вершки, довести до кипіння. Зменшити вогонь, додати в соус сіль і мелений білий перець, томити 2-3 хвилини.
4Подавати горбушу з цукіні, виклавши на грибний соус і прикрасивши долькою лимона та листям базиліку.