Соус з аличі

  ,   

6 Квітня, 2017

50 000 избранных рецептов для мультиварки

Ingredients

Алича - 3 кг

Кріп - 5-7 гілочок

Кінза - 5-7 гілочок

Базилік - 5-7 гілочок

Перець чилі - 4 стручка

Часник - 2 головки

Оцет яблучний 9% - 4 ст. ложки

Цукор - 2 ст. ложки

Хмелі-сунелі - 1 ст. ложка

Вода - 250 мл

Сіль

Directions

1Аличу обдати окропом, зняти шкірку та видалити кісточки. Нарізати ягоду на дрібні шматочки. Перець чилі очистити та дрібно нарізати.

2У чашу мультиварки покласти аличу, перець і влити воду. Включити режим «Тушкування» на 40 хвилин. Помішувати соус під час приготування.

3Додати очищений і подрібнений часник, дрібно нарізану зелень, цукор, сіль і хмелі-сунелі. Включити режим «Гречка» на 10-15 хвилин.

4Додати яблучний оцет. Включити режим «Підігрів» на 10 хвилин.

5Перекласти соус в стерилізовані банки, закрити кришками. Перевернути банки догори дном, накрити ковдрою і залишити до повного охолодження.

00:00