Солянка рибна з кальмарами

  

8 Квітня, 2017

Блюда страсти (Семь поварят)

  • Cook: 1 hr 45 mins
  • Yields: 2 порції

Ingredients

Риба (окунь, тріска, минтай) - 300 г

Кальмари - 250 г

Цибуля ріпчаста - 150 г

Огірки солоні - 100 г

Томат-пюре - 1 ст. ложка

Масло вершкове - 2 ст. ложки

Оливки без кісточок - 25 г

Каперси - 25 г

Маслини - 12 шт.

Лимони - 1 шт.

Лавровий лист - 1 шт.

Перець чорний горошком

Сіль

Directions

1Рибу розібрати на філе зі шкірою, нарізати порційними шматками. Рибні кістки залити 1,2 л води, варити 30-40 хвилин, процідити.

2У рибному бульйоні варити кальмарів 5 хвилин, потім нашаткувати їх соломкою.

3Огірки нарізати скибочками та припустити в бульйоні.

4Цибулю, нарізану соломкою, пасерувати на маслі 5 хвилин, додати томат-пюре й обсмажувати все разом ще 5-7 хвилин.

5У киплячий рибний бульйон покласти огірки, цибулю з томатом, оливки, каперси, шматочки риби та варити суп 15 хвилин.

6Потім додати кальмарів, лавровий лист, перець, сіль і прогрівати ще 5 хвилин.

7При подачі в солянку покласти маслини, кружальця лимона та посипати її рубаною зеленню.

00:00