Джем апельсиновий

    

9 Квітня, 2017

50 000 избранных рецептов для мультиварки

Ingredients

Апельсини - 4 шт. середніх

Лимон - 0,5 шт.

Цукор - 350 г

Directions

1Апельсини та лимон вимити та розрізати навпіл. З половини лимона та половини апельсина зняти цедру і натерти на дрібній тертці. Решту апельсинів очистити від шкірки та дрібно нарізати. Лимон також дрібно нарізати.

2Покласти підготовлені фрукти в чашу мультиварки та залити водою так, щоб вона покривала подрібнені фрукти. Залишити на 24 години.

3Потім додати цукор і встановити режим «Випічка» на 30 хвилин.

4Якщо джем вийшов недостатньо однорідним, використовувати блендер, щоб домогтися стану пюре.

5Розкласти готовий джем по стерилізованих банках і закрити кришками.

00:00