М'ясні продукти (ковбаса, язик, нирки та ін.) - 300 г
Реберця копчені - 200 г
Каперси - 50 г
Огірки солоні - 4 шт.
Цибуля - 3 шт.
Морква - 1 шт.
Томатна паста - 1 ст. ложка
Бульйон - 500 мл
Маслини без кісточок
Олія
Лавровий лист
Спеції
Зелень
Сметана
Сіль
Directions
1Цибулю і моркву очистити, тонко нашаткувати. М'ясні продукти та огірки нарізати кубиками.
2На дно чаші мультиварки викласти овочі. Готувати в режимі «Випічка» з додаванням рослинної олії. В отриману зажарку додати копчені реберця і нарізане кубиками м'ясо, влити бульйон, включити режим «Тушкування» і готувати 1,5-2 години.
3За 30 хвилин до готовності додати в мультиварку томатну пасту, огірки, м'ясні продукти, лавровий лист, спеції та нарізані кільцями маслини, посолити. Якщо страва виходить надто густою, влити ще бульйону.