Суп гарбузовий з горохом

    ,

12 Квітня, 2017

100 рецептов для омоложения. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

222 рецепта для здоровых и полезных постов (Еда, которая лечит)

Ingredients

Гарбуз - 300 г

Картопля - 2 шт.

Горох - 0,5 склянки сухого або 1 склянка свіжого / консервованого

Цибуля - 1 шт.

Петрушка або селера - 1 корінь

Морква - 1 шт. або

Бруква - 1 скибочка

Олія або жир - 2 ст. ложки

Вода - 1 л

Перець

Зелень

Сіль

Directions

1Сухий горох замочити на ніч.

2Горох (свіжий, консервований або замочений) покласти в холодну воду та варити до напівготовності.

3Коріння вимити, нарізати й обсмажити в олії (за бажання).

4Гарбуз вимити, очистити від шкірки, нарізати кубиками.

5У напівготовий горох додати нарізану кубиками картоплю, варити 15 хвилин.

6Додати обсмажені в олії нарізані коріння і гарбуз (або покласти свіжими), посолити, заправити, варити ще 5-10 хвилин, доки гарбуз не стане напівпрозорим (стежити, щоб він не розварився).

7Готовий суп одразу подавати гарячим.

Замість гарбуза можна взяти кабачки або патисони.

00:00