100 рецептов для омоложения. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)
Ingredients
Баклажани - 200 г
Картопля - 500 г
Капуста - 100 г
Гарбуз - 100 г
Помідори - 120 г
Гриби білі - 100 г
Квасоля зелена - 100 г
Олія оливкова - 100 г
Вода - 2 л
Квасоля - 60 г
Рис - 100 г
Часник - 4 зубчики
Горіхи - 60 г
Бринза - 40 г
Сир - 40 г
Олія - 25 г
Масло вершкове - 20 г
Сіль
Directions
1Баклажани, картоплю, гарбуз, капусту, помідори очистити та нарізати скибочками.
2Покласти всі овочі в каструлю, додати до них стручки зеленої квасолі, білі свіжі гриби, нарізані дольками, оливкову олія, налити води, посолити та варити на слабкому вогні до готовності.
3Потім додати окремо зварену квасолю і промитий рис. За 5 хвилин до готовності заправити суп часником, розтертим з волоськими горіхами, бринзою та сиром і розведеною олією з додаванням вершкового масла.