Тарталетки з печінковим мусом, перепелиними яйцями і помідорами чері

  

23 Вересня, 2016

Анастасия Скрипкина. 7 дней: готовим вкусно и просто

  • Yields: 40 тарталеток

Ingredients

Тарталетки - 40 шт.

Перепелині яйця - 20 шт.

Помідори черрі - 20 шт.

ПЕЧІНКОВИЙ МУС:

Куряча печінка - 500 г

Вершки 10-20% - 150 мл

Цибуля - 150 г

Морква - 150 г

Зелень

Олія рослинна

Сіль

Перець

Directions

1Лук і зелень дрібно нарізати. Моркву натерти на дрібній тертці.

2На рослинній олії обсмажити цибулю. Додати моркву, трохи обсмажити.

3Додати печінку. Смажити, помішуючи, 15-20 хвилин. Остудити.

4Готову печінку подрібнити в блендері або пропустити через м'ясорубку, додати вершки, перемішати.

5До печінки додати зелень, посолити, поперчити, перемішати.

6Черрі і яйця розрізати на дві частини.

7У тарталетки за допомогою кулінарного шприца або ложкою викласти печінковий мус (мус виходить дуже-дуже ніжним), зверху - яйця і черрі.

8Прикрасити зеленню.

Черрі та перепелині яйця доповнюють смак і надають тарталеткам яскравість.

Бажано використовувати маленькі тарталетки.

Замість черрі можна використовувати звичайні помідори, нарізані невеликими шматочками, а замість перепелиних яєць - курячі.

 

00:00