юшка з рибою
юшка з рибою

Суп різдвяний з палтуса

    , ,

14 Квітня, 2017

100 рецептов для омоложения. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

  • Cook: 50 mins

Ingredients

Палтус - голова, плавники, молоки або ікра, хребет

Масло вершкове - 100 г

Борошно - 2 ст. ложки

Селера - 2 кореня

Петрушка - 1 корінь + зелень

Морква - 1 шт.

Цибуля - 1 шт.

Сіль

Перець чорний мелений

Directions

1Молоки або ікру залити холодною водою.

2Окремо в 1 л води варити 20 хвилин голову, плавники, хребет палтуса й очищені овочі (цілими).

3В іншій каструлі розігріти масло з борошном, влити трохи бульйону, перемішати, щоб не було грудок.

4Суп процідити, влити відвар в каструлю з олійно-борошняною заправкою, ретельно перемішати та варити 15 хвилин, додавши сіль і перець за смаком.

5Потім покласти, нарізані молоки або ікру та варити ще 10 хвилин. Зварені овочі (крім цибулі) нарізати кубиками й опустити в суп. Почекати, коли закипить, вимкнути вогонь і всипати зелень петрушки. Можна додати трохи молока.

00:00