100 рецептов для омоложения.
100 рецептов при гипотонии. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)
Ingredients
Риба морська - 1 кг
Щавель - 300 г
Шпинат - 300 г
Петрушка - 1 корінь
Селера - 1 корінь
Цибуля - 2 шт.
Морква - 2 шт.
Лавровий лист
Цибуля порей - 1 стебло
Перець - 3‑5 горошин
Цибуля зелена - 50 г
Борошно - 1 ст. ложка
Масло - 1 ст. ложка
Сметана - 100 г
Сіль
Перець мелений
Directions
1Підготовлену та випотрошену рибу розібрати на філе зі шкірою, але без кісток. Нарізати порційними шматками.
2З голів, хвостів і кісток приготувати бульйон, додавши спецій.
3Перебрані листя щавлю і шпинату відварити та протерти через сито разом з бульйоном.
4Нарізати дрібними кубиками моркву та нашаткувати ріпчасту цибулю. Злегка обсмажити і за 2 хвилини до закінчення смаження додати дрібно нарізану зелену цибулю.
5Шматки риби посолити, обваляти в борошні та обсмажити до напівготовності з обох боків.
6Процідити бульйон, в якому варилися рибні відходи, та з'єднати його з пюре зі шпинату і щавлю й обсмаженими овочами. Додати рибу, сіль і поварити все разом 10‑12 хвилин.