Вінегрет з відвареною рибою (з помідором) салати російська кухня вегетаріанське, здорове харчування 23 Вересня, 2016 155 рецептов для здоровья сосудов (Еда, которая лечит) 365 рецептов русской кухни Cook: 20 mins Ingredients Риба відварна - 40 г / 70 г філе Картопля - 30 г / 1 шт. Огірки - 30 г / 1 шт. Помідор - 30 г / 1 шт. Буряк - 10 г / 0,5 шт. Морква - 20 г / 0,5 шт. Желе готове - 40 г Майонез домашній - 45 г / 1,5 ст. ложки Соус «Південний» Перець Сіль Зелень Directions 1Відварну рибу без дрібних кісток нарізати невеликими шматочками або тонкими скибочками. Відрізати 2 великих скибочки для декору. 2Картоплю, моркву та буряк відварити в підсоленій воді окремо і нарізати кубиками. Додати нарізані огірок і помідор. 3Рибу змішати з овочами. ВАРІАНТ 1: 1Заправити майонезом із соусом «Південний», посипати перцем, сіллю, перемішати. 2При подачі вінегрет укласти гіркою, зверху оформити шматочками риби, зеленню. ВАРІАНТ 2: 1Заправити майонезом, посолити та поперчити. 2Викласти в салатник, посипати кубиками желе та прикрасити скибочками риби.Дієта з омега-3 жирними кислотами для здоров'я судин для нестрогих вегетаріанців 00:00