Вінегрет
Вінегрет

Вінегрет з відвареною рибою (з помідором)

      ,

23 Вересня, 2016

155 рецептов для здоровья сосудов (Еда, которая лечит)

365 рецептов русской кухни

  • Cook: 20 mins

Ingredients

Риба відварна - 40 г / 70 г філе

Картопля - 30 г / 1 шт.

Огірки - 30 г / 1 шт.

Помідор - 30 г / 1 шт.

Буряк - 10 г / 0,5 шт.

Морква - 20 г / 0,5 шт.

Желе готове - 40 г

Майонез домашній - 45 г / 1,5 ст. ложки

Соус «Південний»

Перець

Сіль

Зелень

Directions

1Відварну рибу без дрібних кісток нарізати невеликими шматочками або тонкими скибочками. Відрізати 2 великих скибочки для декору.

2Картоплю, моркву та буряк відварити в підсоленій воді окремо і нарізати кубиками. Додати нарізані огірок і помідор.

3Рибу змішати з овочами.

ВАРІАНТ 1:

1Заправити майонезом із соусом «Південний», посипати перцем, сіллю, перемішати.

2При подачі вінегрет укласти гіркою, зверху оформити шматочками риби, зеленню.

ВАРІАНТ 2:

1Заправити майонезом, посолити та поперчити.

2Викласти в салатник, посипати кубиками желе та прикрасити скибочками риби.

Дієта з омега-3 жирними кислотами для здоров'я судин

для нестрогих вегетаріанців

00:00