Горбуша з картоплею

    ,

18 Квітня, 2017

100 рецептов для омоложения. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

  • Prep: 10 mins
  • Cook: 30 mins

Ingredients

Горбуша - 1 шт.

Картопля - 4 шт.

Морква - 2 шт.

Цибуля - 2 шт.

Сир - 100 г

Сметана - 50 мл

Сіль

Перець

Яйця - 2 шт

Directions

1Рибу очистити, прибравши нутрощі, нарізати на середні шматочки.

2Нарізати картоплю кружальцями та покласти на дно сотейника - вийде свого роду подушечка для риби. Зверху покласти нарізану горбушу. Посолити та поперчити за смаком і покрити все тертою морквою та цибулею і залити 1 склянкою води.

3Змішати сметану з яйцями та гарненько збити. Густою масою промазати рибу з овочами. Зверху посипати сиром і запікати в духовці 20-30 хвилин.

ВАРІАНТ:

1Поки риба з картоплею готується, збити соус і за кілька хвилин до приготування залити ним рибу та посипати сиром.

Ця риба суха, тому можна використовувати сметанний соус.

00:00