Рис «Дієтичний» з морквою та перцем каші та круп'яні страви, овочеві страви мультиварка 19 Квітня, 2017 50 000 избранных рецептов для мультиварки Prep: 30 mins Cook: 25 mins Ingredients Рис - 250 г Квасоля червона консервована - 1 банка (425 г) Морква - 2 шт. Перець болгарський - 1 шт. Часник - 1 зубчик Цибуля зелена - 1 невеликий пучок Олія - 3 ст. ложки Вода - 200 мл Перець червоний мелений Перець чорний мелений Сіль Directions 1Перець очистити та нарізати невеликими кубиками, моркву - кружальцями. Часник подрібнити. 2Рис промити та замочити в холодній воді на 30 хвилин. Потім знову промити. 3У чашу мультиварки влити олію, покласти рис, перець, квасолю та моркву. Додати сіль, перець і окріп. Готувати на режимі «Плов» 20-25 хвилин. 4Готовий рис прикрасити дрібно нарізаною цибулею. 00:00