100 рецептов для омоложения. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)
Ingredients
Тріска, хек тихоокеанський, кликач або капітан-риба - 120 г
Картопля - 300 г
Морква - 40 г
Петрушка - 10 г
Цибуля ріпчаста - 40 г
Бульйон або вода - 750 г
Спеції
Directions
1Розібрати рибу на філе зі шкірою та кістками, відварити, нарізати по 1-2 шматка на порцію і покласти в тарілку тільки при подачі на стіл.
2Пошаткувати моркву соломкою та варити в підсоленій воді до напівготовності, потім додати нашатковану цибулю, картоплю, спеції та варити до готовності овочів.
3Рибний бульйон процідити та додати в суп одночасно з картоплею. Зверху посипати зеленню.