Суп картопляний з баклажанами або кабачками перші страви здорове харчування 23 Квітня, 2017 100 рецептов для омоложения. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария) Ingredients Баклажани або кабачки - 1 шт. Картопля - 3 шт. Помідори - 1 шт. Олія - 12 ст. ложок Вода - 1-1,5 л Directions 1Очищені та дрібно нарізані кабачки або баклажани посолити, дати постояти, віджати сік. 2Картоплю нарізати кубиками, зварити в підсоленій воді до напівготовності. 3Додати баклажани або кабачки та дрібно нарізані свіжі помідори. Влити в суп трохи олії та покласти лавровий лист. Варити суп до готовності. 4Суп настояти 10-15 хвилин і подати теплим. 00:00