варення або джем з
варення або джем з

Джем з аґрусу та листя вишні

    

23 Квітня, 2017

50 000 избранных рецептов для мультиварки

  • Prep: 9 hrs
  • Cook: 15 mins

Ingredients

Аґрус зелений великий -1 кг

Цукор - 1-1,2 кг

Листя вишні свіжі - 40-50 шт.

Вода - 500 мл

Directions

1Аґрус вимити й очистити від хвостиків. Листя вишні вимити, залити холодною водою та прокип'ятити на плиті. Аґрус залити вишневим відваром, остудити та поставити на ніч у холодильник.

2У чашу мультиварки всипати цукор. Злити воду з вишневим листям з аґрусу та додати його до цукру. Встановити режим «Тшкування», довести до кипіння та готувати 10-15 хвилин.

3Розкласти готовий джем по стерилізованих банках і закрити кришками.

00:00