Тріска з помідорами (запечена)

    ,

24 Квітня, 2017

100 рецептов для омоложения. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

  • Prep: 10 mins
  • Cook: 20 mins

Ingredients

Тріска - 400 г

Борошно - 120 г

Помідори свіжі - 3 шт.

Часник - 1 зубчик

Олія - 70 г

Картопля - 250 г

Яблука мариновані - 100 г

Сіль

Перець

Зелень

Directions

1Філе тріски без кісток нарізати на порційні шматки, посолити, обваляти в борошні та помістити в сотейник з олією.

2Покласти на рибу помідори без шкірки, нарізані на четвертинки, посолити, поперчити, додати товчений часник із сіллю і запікати в духовці 20 хвилин.

3При подачі рибу полити соусом, на гарнір - відварена картопля, мариновані яблука. Посипати зеленню.

00:00