Суп з машем і беконом

  

24 Вересня, 2016

Анастасия Скрипкина. 7 дней: готовим вкусно и просто

  • Cook: 45 mins
  • Yields: каструля 4 л

Ingredients

Курка або індичка - 500 г філе

Маш - 150 г

Бекон - 200 г

Помідори звичайні або черрі - 300 г

Цибуля - 150 г

Морква - 150 г

Часник - 2-3 зубчики

Олія

Сіль

Перець

Directions

1Філе і помідори нарізати невеликими шматочками, цибулю - дрібно. Моркву натерти на середній тертці. Маш промити в холодній воді.

2Філе залити водою, довести до кипіння. Додати маш, посолити, поперчити. Варити 30 хвилин.

3На олії обсмажити цибулю. Додати моркву, обсмажити. Додати помідори, злегка обсмажити.

4Додати цибулю, моркву та помідори до філе і машу, варити 5-7 хвилин.

5Додати видавлений через часникодавилку часник. Якщо необхідно, досолити.

6На суху сковороду викласти бекон, обсмажити. Перевернути, обсмажити з іншого боку. Викласти на паперовий рушник або серветки, промокнути, щоб прибрати надлишки жиру. Нарізати бекон.

7У тарілки налити суп, додати бекон. Можна посипати зеленню.

Замість маша можна використовувати сочевицю, але смак буде зовсім іншим.

00:00