Тріска, запечена під цибульним соусом із грибами страви з риби духовка, здорове харчування 25 Квітня, 2017 100 рецептов для омоложения. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария) Ingredients Тріска - 500 г Масло вершкове - 1 ст. ложка Сухарі мелені - 1 ст. ложка Картопля - 600 г Соус - 0,5 л Перець чорний мелений Сіль ДЛЯ ПРЯНОГО ВІДВАРУ: Вода - 1 л Сіль - 2 ч. ложки Перець - 4 горошини Лавровий лист - 3 шт. Морква - 25 г Цибуля - 20 г Кмин Directions 1ПРЯНИЙ ВІДВАР: Моркву та цибулю подрібнити, додати у воду разом з сіллю, перцем і лавровим листом і проварити, додати кмин. 2Порційні шматки риби зварити в пряному відварі. 3Відварену рибу помістити в сотейник, обкласти скибочками вареної картоплі, залити цибульним соусом з грибами, посипати сухарями, скропти маслом, поставити в духовку на 20 хвилин.Так само можна приготувати будь-яку рибу. 00:00