Суп квасолевий (зі сметаною)

  

27 Квітня, 2017

Блюда из фасоли (Семь поварят)

  • Cook: 45 mins
  • Yields: 8 порцій

Ingredients

Квасоля стручкова - 500 г

Вода - 3 л

Картопля - 10 шт.

Сметана - 1 склякна

Борошно пшеничне - 1-2 ст. ложки

Цибуля ріпчаста - 1 шт.

Морква - 1 шт.

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Квасолю нарізати шматочками завдовжки 3 см, залити окропом, варити 5 хвилин.

2Цибулю та моркву нарізати кубиками, покласти в суп, варити 10 хвилин.

3Додати нарізану кубиками картоплю, варити суп до готовності.

4Борошно розвести невеликою кількістю холодної води, додати сметану та влити суміш в готовий суп. Проварити його ще 5 хвилин.

5Подавати суп теплим або охолодженим.

00:00