салат з капусти
салат з капусти

Салат із білокачанної капусти з соусом із вершків

    

28 Квітня, 2017

100 рецептов для омоложения. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Капуста білокачанна - 1 качан середнього розміру

Яблука - 2 шт.

Цибуля - 1 шт.

Зелень петрушки

ДЛЯ СОУСУ:

Яйця - 3 шт.

Олія оливкова - 2 ч. ложки

Цукор - 1 ч. ложка

Гірчиця готова - 1 ч. ложка

Вершки - 0,5 склянки

Лимон - 1 ч. ложка соку або

Оцет 3% - 1 ч. ложка

Сіль

Directions

1Капусту нашаткувати, посолити та перетерти руками до появи соку. Яблука вимити, очистити від шкірки, видалити серцевину та натерти на крупній тертці. Цибулю очистити та дрібно нарізати.

2СОУС: Яйця зварити круто, дати охолонути, очистити від шкаралупи, відокремити жовтки та розтерти їх. У жовтки додати сіль, цукор, гірчицю й оливкову олію. Все ретельно розтерти, влити лимонний сік і збиті вершки.

3Заправити салат соусом. Яєчні білки та вимиту зелень дрібно нарізати і посипати ними готовий салат.

00:00