Салат овочевий з морським гребінцем

  

29 Квітня, 2017

Книга о вкусной и здоровой пище (1984)

Ingredients

Морський гребінець - 200 г

Картопля - 3-4 шт.

Зелений горошок - 100 г

Огірки солоні або свіжі - 1-2 шт.

Морква - 2-3 шт.

Петрушка або селера (корінь)

Яйця - 1 шт.

Майонез - 0,5 склянки

Зелень петрушки або кропу

Перець

Сіль

Directions

1М'ясо морського гребінця розморозити у воді або на повітрі, покласти в киплячу підсолену воду, додати перець, моркву, петрушку або селеру та варити 10 хвилин.

2Потім м'ясо охолодити, нарізати тонкими скибочками або розділити на невеликі волокна.

3Варені картоплю та моркву, а також огірки нарізати тонкими скибочками. Додати зелений горошок, сіль, перець і все добре перемішати.

4Салат заправити майонезом, викласти гіркою в салатник і прикрасити вареними яйцями, нарізаними дольками або кружальцями. Посипати нашаткованою зеленню петрушки або кропу.

00:00