Закуска з кабачка та грибів
3 Травня, 2017
50 000 избранных рецептов для мультиварки
Ingredients
Кабачки - 1 шт. середнього розміру
Гриби свіжі - 800 г
Помідори - 700 г
Борошно - 50-70 г
Масло вершкове - 10 г
Кріп - 10 г зелені
Олія - 2 ст. ложки
Перець чорний мелений
Сіль
Directions
1Кабачок вимити, очистити та нарізати кружальцями. Покласти в глибокий посуд, додати сіль, борошно та перемішати.
2У чашу мультиварки влити олію, встановити режим «Смаження» та обсмажити кружальця кабачка з обох сторін.
3Гриби ретельно промити, відварити в солоній киплячій воді (1 ст. ложка солі на 1 л води), остудити та нарізати невеликими шматочками.
4Покласти гриби в чашу мультиварки, обсмажувати разом з кабачками. Додати вершкове масло та перемішати.
5Помідори вимити та нарізати кружальцями. Покласти в чашу мультиварки, додати перець і продовжувати готувати. Додати подрібнений кріп, перемішати та готувати ще 5 хвилин.
6Розкласти закуску в стерилізовані банки, закрити кришками, перевернути банки догори дном, накрити ковдрою і залишити до повного охолодження.
7Розкласти закуску по стерилізованих банках, закрити кришками, перевернути банки догори дном, накрити ковдрою та залишити до повного охолодження.