Форель, фарширована гусячою печінкою

  ,   ,

3 Травня, 2017

100 рецептов для омоложения. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Форель - 1 кг

Гусяча печінка - 200  г

Булочка - 50 г

Вино - 5 ч. ложок

Коньяк - 5 ч. ложок

Вершки - 1,5 ст. ложки

Яйця - 1 шт.

Оцет - 3 ст. ложки

Олія - 1 ст. ложка

Петрушка (зелень)

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1За день до приготування нарізати печінку маленькими кубиками, посолити, поперчити, влити коньяк і поставити на добу в холодильник.

2Форель почистити, випатрати та вимити у воді з оцтом.

3Булочку замочити в суміші вина та вершків, посолити, додати дрібно нарізану зелень, яйця і розмішати, в цю масу покласти печінку.

4Рибу посолити та начинити фаршем, потім загорнути у фольгу, змащену маслом, покласти на деко та запікати в духовці 30 хвилин.

5Подавати гарячою.

00:00