Форель тушкована

    ,

4 Травня, 2017

100 рецептов для омоложения. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

  • Prep: 30 mins
  • Cook: 40 mins

Ingredients

Форель - 500 г

Рис - 300 г

Вода - 400 мл

Сіль

Перець

Приправи

Directions

1Рибу нарізати на стейки, промити, просушити. Натерти сіллю, перцем, приправами та дати постояти їй близько 30 хвилин.

2Рис добре промити (можна кілька разів), покласти в мультиварку, залити водою. Посолити та добре перемішати. Встановити решітку.

3У спеціальний контейнер покласти рибу та встановити на решітку. Закрити кришку і клапан випускання пари, щоб з'явився високий тиск. Встановити режим «Плов» на 40 хвилин. Після закінчення режиму, відкрити клапан і випустити пар.

00:00