Салат «Осінь» салати здорове харчування 5 Травня, 2017 100 рецептов питания для беременных. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария) Душевная кухня №2 Салаты здоровья (Семь поварят) Cook: 15 mins Yields: 4 порції Ingredients Капуста - 200 г / 120 г Морква - 1 шт. / 60 г Яблука - 1 шт. / 100 г Перець солодкий - 1 шт. / 80 г Зелена цибуля - за смаком / 20 г Петрушка - за смаком / 20 г зелені Обліпиха - за смаком / 20 г Олія - за смаком / 40 г Сіль - за смаком / 4 г Directions 1Капусту нашаткувати, моркву натерти на тертушці. Яблука нарізати кубиками, перець - соломкою або скибочками, зелену цибулю та петрушку дрібно порубати (кілька гілочок відкласти для декору). 2Все змішати, додати ягоди обліпихи, посолити, заправити олією та перемішати. 3При подачі оформити зеленню. 00:00