Сьомга з овочевим асорті страви з риби духовка 7 Травня, 2017 Блюда с фасолью (Семь поварят) Cook: 55 mins Yields: 4 порції Ingredients Сьомга - 600 г філе Цвітна капуста - 100 г Морква - 2 шт. Квасоля стручкова - 100 г Помідори консервовані - 200 г Вино біле сухе - 1 склянка Лимон - 2 ст. ложки соку Олія - 6 ст. ложок Перець чорний мелений Сіль Directions 1Рибу посолити, поперчити, полити лимонним соком і залишити на 15 хвилин. 2Моркву нарізати кубиками. Капусту розібрати на суцвіття. Квасолю нарізати шматочками. 3Овочі обсмажувати 5 хвилин на 4 ст. ложках олії. 4Додати помідори, влити вино і тушкувати 5 хвилин. 5Рибу викласти у змащену олією форму, запікати 10 хвилин. 6Потім покласти на рибу овочеву масу, полити олією і запікати ще 10 хвилин. 7Подавати рибу разом з овочами. 00:00