100 рецептов питания для беременных. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)
Ingredients
Яловичина - 150 г
Цибуля - 1 шт.
Томатна паста - 2 ст. ложки
Вода - 0,5 склянки
Баклажани - 1 шт.
Гриби свіжі - 100 г
Помідори - 1 шт.
Перець стручковий
Зелень петрушки
Лавровий лист - 1 шт.
Directions
1М'яке нежилисте м'ясо обсмажити до рум'яної скоринки, додати томатну пасту, воду, лавровий лист і під кришкою, на слабкому вогні, тушкувати до готовності.
2Потім розрізати м'ясо на 3 скибочки і в тому самому посуді засипати дрібно нашаткованою та обсмаженою цибулею, грибами, перцем і тушкувати 5-8 хвилин.
3Готове м'ясо покласти на блюдо, залити соусом з грибами та посипати рубаною зеленню.
4Баклажан і помідор нарізати кружальцями, обсмажити на олії та упереміш укласти біля м'яса як гарнір.