Голубці з квашеної капусти

  ,   

8 Травня, 2017

300 рецептов. Блюда из духовки

Ingredients

Капуста квашена - 600 г

Рис - 100 г

Цибуля - 2 шт.

Морква - 120 г

Гриби сушені - 25 г

Олія - 4 ст. ложки

Борошно - 3 ч. ложки

Сіль

ДЛЯ СОУСУ:

Гриби сушені - 40 г

Вода - 1 л

Олія - 4 ст. ложки

Борошно - 4 ч. ложки

Цибуля - 3 шт.

Directions

1Качан квашеної капусти розібрати на окремі листки, потовщені стебла зрізати або відбити. Якщо капуста не в міру кисла, то листя залити гарячою водою, відварити, а потім охолодити.

2ФАРШ: Рис припустити, гриби обсмажити, додати нарізані кубиками пасеровані моркву та цибулю, сіль. Все добре перемішати.

3На підготовлені листки покласти фарш і загорнути.

4Голубці покласти на змащену олією сковороду, скропити олією та обсмажити в духовці до утворення скоринки.

5Обсмажені голубці скласти в неглибоку каструлю, залити грибним соусом і тушкувати до готовності.

СОУС:

1Гриби замочити на 2 години в холодній воді.

2Гриби добре промити та відварити у воді, вийняти, нарізати соломкою.

3Цибулю спасерувати на олії та додати гриби.

4Борошно спасерувати та розвести невеликою кількістю грибного відвару, влити в основний відвар, прокип'ятити, додати пасеровану цибулю разом з грибами, проварити 10 хвилин.

00:00