Голубці у буряковому листі

    

8 Травня, 2017

100 рецептов питания для беременных. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Бурякове листя

М'ясо - 700 г змішаного фаршу (свинина + яловичина)

Рис - 0,5 склянки

Морква - 3 шт.

Цибуля - 3 шт.

Томатне пюре або помідори - 500 г

Бульйон

Зелень петрушки

Спеції

Сіль

Олія

Directions

1Моркву натерти на тертці, цибулю дрібно нарізати. Пасерувати моркву з цибулею на олії.

2Сирий м'ясний фарш змішати з сирим рисом, морквяно-цибулевою сумішшю, додати зелень. Посолити, поперчити.

3Молоде листя бурячиння ретельно промити, відрізати черешки. Потім в кожен листочок загорнути фарш, як в капустяний. Скласти в сотейник.

4Залити гарячим бульйоном або просто окропом (тоді посолити) і зверху томатом. Щоб не спливали, можна накрити скляною кришкою меншого діаметру, ніж основна посудина. Тушкувати на повільному вогні 1 годину.

00:00