Закуска гостра пряна консервація мультиварка 10 Травня, 2017 50 000 избранных рецептов для мультиварки 162 рецепта заготовок из мультиварки (Еда, которая лечит) Ingredients Перець солодкий - 2,5 кг Перець гіркий - 500 г Томатна паста - 500 г Часник - 100 г Хмелі-сунелі - 2 ст. ложки Сушені трави (базилік, кріп, чебрець та ін.) - 1 ст. ложка Сіль - 1 ст. ложка Directions 1Перець вимити й очистити, приготувати з нього пюре в блендері або за допомогою м'ясорубки. 2Покласти в пюре з перцю чашу мультиварки та включити режим «Тушкування» на 1 годину. 3Очистити та подрібнити часник і додати його разом з травами, спеціями і сіллю в овочеву масу. Переключити мультиварку в режим «Випічка» на 20 хвилин. 4Готову закуску перекласти в стерилізовані банки та закрити герметично металевими кришками. 00:00