омлет
омлет

Омлет зі стручковою квасолею та помідорами

    

11 Травня, 2017

100 рецептов питания для беременных. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Яйця - 4 шт.

Молоко - 100 мл

Помідори - 2 шт.

Перець болгарський солодкий - 1 шт.

Квасоля стручкова - 150 г

Олія - 3 ст. ложки

Зелень кропу та петрушки

Сіль

Directions

1Стручкову квасолю промити, видалити хвостики та розрізати навпіл. Відварити її у злегка підсоленій киплячій воді до готовності (10-15 хвилин після закипання).

2Помідори помити, обдати окропом і зняти шкірку, нарізати невеликими шматочками. У перцю видалити серцевину, нарізати тонкими довгими смужками.

3У глибоку миску розбити яйця, додати молоко, трохи збити, додати дрібно рубану зелень, щіпку солі. Додати в яєчну суміш помідори та квасолю.

4На розігріту сковороду вилити олію, злегка обсмажити перець. На сковороду до перцю вилити збиті яйця з квасолею та помідорами, накрити кришкою. Готувати 7-10 хвилин на повільному вогні.

00:00