Форель з імбиром

    , ,

11 Травня, 2017

100 рецептов для омоложения. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Форель - 500 г

Суміш перців горошком

Сіль

Сухі трави (базилік, орегано)

Імбир сушений - 5 г

Мускатний горіх - 10 г

Directions

1Вимити та просушити рибу. Очистити від зайвих плівок, якщо такі є, і нарізати порційними шматочками.

2ПРИПРАВА ДЛЯ РИБИ: змішати суміш перців (краще використовувати горошком, для більшого аромату), сіль, улюблені сухі трави, мускатний горіх і сушений імбир. Всі інгредієнти ретельно потовкти у ступці або за допомогою кухонного молоточка. За бажанням можна додати і інші спеції для риби.

3Приправою ретельно обмазати кожен шматочок риби. Залишити рибу в спеціях мінімум на 1 годину, щоб вона добре увібрала приправу.

4Ідеальний варіант для такої риби - це приготування на пару. За бажання можна готувати і безпосередньо в духовці. Помістити рибу в сотейник і запікати в духовці 30 хвилин.

5Коли риба готова, акуратно дістати її і подавати до столу.

6До цієї страви підійде будь-який гарнір. За бажання можна додатково приготувати вершковий соус, проте риба настільки смачна, що це зовсім не обов'язково.

Головний секрет цієї страви саме в спеціях.

00:00