Закуска хрінова

    

11 Травня, 2017

50 000 избранных рецептов для мультиварки

Ingredients

Помідори - 3 кг

Перець болгарський - 500 г

Хрін - 200 г кореня

Часник - 100 г

Сіль - 3 ст. ложки

Цукор - 2 ст. ложки

Перець чорний мелений - 1 ч. ложка

Directions

1Вимити й очистити овочі. Подрібнити томати та перець в блендері або за допомогою м'ясорубки.

2Покласти овочеву масу в чашу мультиварки й увімкнути режим «Тушкування» на 40 хвилин.

3Подрібнити часник і хрін, змішати з чорним меленим перцем, сіллю та цукром і додати в мультиварку. Готувати страву ще 10 хвилин в тому самому режимі.

4Розкласти хрінову закуску в стерилізовані банки та герметично закрити металевими кришками. Перевернути їх догори дном і залишити до охолодження.

00:00